Stevie Wonder isäksi 64-vuotiaana!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Soulin legenda Stevie Wonder on tullut isäksi yhdeksättä kertaa. 64-vuotias muusikko ilmoitti perheenlisäyksestä yhdessä vaimonsa Tomeeka Robyn Bracyn kanssa. Perheen pienin sai nimekseen Nia. Tytär on pariskunnan toinen yhteinen lapsi.

Wonderilla on aiemmista avioliitoista seitsemän lasta. Muusikko ei ole antanut ikääntymisen olla syynä sille, että hän hiljentäisi tahtia. Mies on ollut perheenlisäyksestä onnellinen ja joulunpyhiä vietetään tänä vuonna yhdessä entistä suuremman perheen kesken.

Miehen suuri lapsikatras on ollut puheenaiheena kuukauden päivät, sillä mediassa kiersi huhu, että Wonderin vaimo odotti kolmosia. Muusikko kuitenkin kertoi The View -keskusteluohjelmassa, että vaikka häntä ei kolmoset haittaisikaan, odottaa hänen vaimonsa vain yhtä lasta. Perheeseen on syntynyt terve tyttölapsi joulukuun puolessa välissä.