Ohhoh, Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin 21-vuotias tytär oikeisiin töihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Tom Cruisen ja näyttelijätär Nicole Kidmanin adoptiotytär Isabella Cruise on opiskellut itselleen ammatin. Parturi-kampaajaksi valmistunut Isabella Cruise aikoo tulla toimeen ammatillaan, eikä halua olla rikkaiden vanhempiensa elätettävänä.

Arvostetusta Vidal Sassoon Academysta valmistunut 21-vuotias neitokainen on innoissaan uudesta urastaan kampaajana. Daily Mail -lehden mukaan Isabella on suoriutunut opinnoistaan erinomaisin tuloksin ja neitokainen on ollut työssään esimerkillisen ahkera. Isabelle on lähipiirin mukaan suhtautunut työhönsä nöyrästi eikä hän ole missään vaiheessa ottanut puheeksi kuuluisia vanhempiaan.

On selvää, että neitokainen haluaa selvitä omillaan ja olla itsenäinen. Isabellan vanhemmat ovat varmasti ylpeitä tyttärestään ja tämän saavutuksista. Huhujen mukaan neitokainen on suunnitellut jäävänsä Lontooseen asumaan, vaikka hänen opintonsa ovat päättyneet. Isabella on ihastunut kaupunkiin ja aikoo hakea alansa töitä Britanniasta sen sijaan, että muuttaisi takaisin Yhdysvaltoihin.