Apina loukkaantui sähköiskusta – uskomaton seuraus videolle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intian Kanpurin rautatieasemalla parveilleet ihmiset todistivat huolestuttavan näyn raiteilla. Laiturilla temppuillut apina oli saanut sähköiskun raiteilta ja mennyt tajuttomaksi. Sitten tapahtui jotain yllättävää, kun toinen apina riensi pelastamaan tajuttoman lajitoverinsa.

YouTube
YouTube

Yksi sivullisista katsojista on kuvannut videolle, kun toinen apina yrittää herättää tajutonta kaveriaan lyömällä ja näykkimällä sitä. Apina oli saanut niin pahan tällin, ettei se tullut tajuihinsa, vaikka toinen apinoista yritti monin keinoin herätellä sitä.

Lopulta toinen apinoinoista saa pudotettua tajuttoman toverinsa viileään veteen. Sen jälkeen apina alkoi vähitellen reagoida toiseen apinaan. Hetken tokkuroinnin jälkeen apina nousi raiteille rauhallisesti. Kaverukset alkoivat sukia toistensa turkkeja. Sankarillisen käytöksen ansiosta, molemmat apinat selvisivät ajoissa pois raiteilta ennen junan tuloa.