Huikea BASE-hyppy – ilmapalloilla ylös ja laskuvarjolla alas

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hurjapäisenä stunttimiehenä tunnettu Erik Roner on tehnyt näyttävän tempun keskellä aavikkoa. Mies nimittäin nousi ilmaan ilmapallojen avulla ja hyppäsi alas BASE-hypyllä. Ronerin suoritus on ällistyttävää katsottavaa.

YouTube
YouTube

Miehen stuntin valmisteleminen alkoi ilmapallojen täyttämisellä. Stunttia valmisteltaessa monet palloista hajosivat ennen tehtävää ja se loi lisäjännitystä tempun suorittamiselle. Lopulta pallot sidottiin kiinni aurinkotuoliin jossa Roner istui ja pallot päästettiin painoista. Tuoli alkoi nousta vauhdilla korkeuksiin.

Matkan varrella muutama pallo hajosi ja miestä alkoi selvästi hieman jännittää. Ronerin oli päästävä noin 2500 metriin, jotta hän voisi turvallisesti hypätä. Kun tuoli oli saavuttanut korkeuden, alkoi mies ampua palloja rikki. Lopulta hän vapautti tuolin palloista ja alkoi pudota maata kohti.

Varjo aukesi oikealla hetkellä ja temppu onnistui erinomaisesti. Uhkarohkea hyppy vaati mieheltä jäisiä hermoja. Kuka tahansa ei suostuisi nousemaan ilmaan pallojen kannateltavana, sillä temppu saattaa mennä pienestäkin virheestä pahasti pieleen. Roner onnistui tempussa ja siitä saatu kuvamateriaali on jännittävää katseltavaa.