Applen älykellosta timanttinen ökyversio – hinta 30 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jos taskussa polttelee muutamia kymmeniä tuhansia ylimääräistä rahaa, tässä saattaa olla oiva joululahjaidea. Kyseessä on nimittäin Applen uusi timanteilla päällystetty Apple Watch -älykello. Ostaja voi valita, haluaako normaalin 349 dollarin älykellon vai ottaisiko siitä mieluummin 5.000 dollarin version, joka on päällystetty kullalla.

applewatchtimantti23122014

Jos mielii timanttista 30.150 dollarin versiota, joutuu valitettavasti tekemään ennakkotilauksen ja odottelemaan kellon saapumista joskus vuoden 2015 puolella. Kellon on suunnitellut Mervis Diamond Importers, joka teki aikoinaan vuonna 2010 timanteilla päällystetyn iPadin. Timanttikello on yrityksen verkkosivuilla yksi heidän ehdottamistaan joululahjaideoista.