Mies heräsi koomasta: Puhui ranskaa ja luuli olevansa Matthew McConaughey

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Rory Curtis luuli olevansa Matthew McConaughey, kun hän heräsi koomasta auto-onnettomuuden jälkeen Queen Elizabeth -sairaalassa Birminghamissa. Curtis myös puhui herättyään sujuvaa ranskaa, jota hän oli viimeksi opiskeluaikanaan osannut ja sittemmin unohtanut.

Rory Curtis sai pahoja vammoja joutuessaan ketjukolariin. Hän ajoi päin pakettiautoa, minkä jälkeen kuusi autoa ajoi hänen peräänsä. Palomiehiltä kesti 40 minuuttia irrottaa Curtis autosta. Mies kärsi pahasta aivoverenvuodosta ja vaipui koomaan. Hän heräsi koomasta kuuden päivän jälkeen luullen, että hän on Matthew McConaughey.

– Olin todella yllättynyt, kun menin vessaan enkä näyttänytkään McConaugheyltä. En tiennyt, kuka peilistä katsoo takaisin. Muistan vain ajatelleeni, että en malta odottaa pääseväni kuvaamaan uutta elokuvaa. Omituista oli myös se, että puhuin täysin sujuvaa ranskaa, jota olin viimeksi yhdeksän vuotta sitten opiskellut, Curtis kertoo Metro-lehdelle.

Rory Curtisin elämänasenne on muuttunut täysin ja hän on kertonut, että hän halaa perheenjäseniään aina kun hän on lähdössä kotoaan ja kertoo heille miten paljon rakastaa heitä.