Mies myy sulanutta lumiukkoa – kulhollinen vettä ja porkkana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi jo viime vuonna miehestä, joka kauppasi sulanutta lumiukkoa verkossa. Ilmeisesti kauppaa ei syntynyt, sillä sama tuote on myynnissä jälleen. eBay-verkkokaupassa myydään nimittäin samaa viime vuonna sulanutta lumiukkoa eniten maksavalle asiakkaalle.

eBay
eBay

Mies on julkaissut valokuvan tuotteestaan ja ilmoittanut, että kauppatavara on myynnissä vain määräajan. Lähtöhinta sulaneelle lumiukolle oli 1,30 euroa. Myynti-ilmoituksessa on tuttuun tapaan valokuva lasikulhosta, jossa kelluu veden seassa porkkana ja kahta marjaa muistuttavat lumiukon silmät. Otsikossa vahvistetaan, että lumiukko on viime vuodelta.

Miehen ilmoitus on hauskuuttanut verkkokaupan asiakkaita ja ilmoituksen kuvaa on jaettu myös sosiaalisessa mediassa. Lumiukosta järjestetyn huutokaupan määräaika on jo mennyt umpeen, eikä ole selvillä onko joku onnekas eBay-asiakas tuotteen uusi omistaja. Sulaneesta lumiukosta järjestetty tarjouskilpailu jäänee mysteeriksi. Se lienee myynnissä jälleen ensi vuonna.