Britney Spears lanseerasi hiustuotteet – Lidl alkaa myymään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa poptähti Britney Spears on lähtenyt mukaan hiustenmuotoilutuotebisnekseen. Spearsin nimellä varustettuja hiustuotteita ja -välineitä on alettu myydä Lidleissä ympäri Eurooppaa. Nainen on tehnyt hyvää bisnestä oheistuotteilla vuosien ajan ja muun muassa Spearsin hajuvedet ovat olleet suosittuja.

Se, että tähtösen hiustenmuotoilutuotteet ovat myynnissä ainoastaan Lidlissä, on myymälälle suuri etu. Kohtuuhintaisten hiustuotteiden on odotettu olevan myyntimenestys. Metro-lehden mukaan Lidl on kertonut tuotteiden olevan Britney Spearsin innoittamia ja laadultaan erinomaisia.

Lidlin ja Spearsin yhteistyö on yllättänyt monet kuluttajat. Hiustuotteet ovat menneet hyvin kaupaksi ja Spears on jälleen kerran osoittautunut nerokkaaksi bisnesnaiseksi. Fanit pääsevät nyt testamaan kuinka glamourikkaan tyylin Spearsin hiustuotteilla saa aikaan.