Chanel Iman esittelee bikinivartaloaan Sports Illustratedin videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret on tehnyt lukemattomista malleista supermalleja. Yksi heistä on nousujohdanteista uraa tekevä 23-vuotias Chanel Iman. Neitokainen nähtiin taannoin Instagram-videoillaan esittelemässä taitojaan nyrkkeilykehässä ja ampumaradalla.

YouTube
YouTube

Chanel Iman nähdään tuoreella videolla malleille hieman perinteisemmissä puuhissa, poseeraamassa kameran edessä eksottiisessa ympäristössä. Malli nähtiin Sports Illustrated -lehden tämänvuotisen uimapukunumeron sivuillla, ja videolla pääsemme kurkistamaan kuvaussessioiden kulissien taakse.

23-vuotias Chanel Iman, oikealta nimeltään Chanel Iman Robinson, on amerikkalainen mallikaunotar. Hänen sukujuurensa ovat puoliksi korealaiset ja puoliksi afroamerikkalaiset. Nuoresta iästään huolimatta Chanel on tehnyt jo 10 vuotta mallintöitä, sillä hän sai jo 10-vuotiaana lapsimallina mallisopimuksen Ford Modelsin kanssa. Malliurallaan Iman on poseerannut lukuisten muotilehtien kansikuvissa.