Ällistyttävät kaulakorut myyntiin – ruoat rinnuksilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koruja voi tehdä meilkeinpä mistä vain. Ihmiset käyttävät korvakoruja, joissa on leluja tai jotka on tehty pullonkorkeista. Nyt meille tarjoillaan ruoka-aiheisia koruja Fake Food Hatanaka -verkkokaupan toimesta.

ii-fake.com
ii-fake.com

Koruissa on ruokaa, leivonnaisia, hedelmiä ja makeisia. Ruoka-aiheisia asusteita on valittavissa kiinalaisista, japanilaisista ja länsimaisista aterioista aina leipiin ja jälkiruokiin saakka. Ruokia muistuttavia koruja saa riipuksina, korva- ja rannekoruina sekä sormuksina.

Verkkosivuillaan koruntekijä pahoittelee, että monet tuotteet ovat tällä hetkellä loppuunmyytyjä suuren kysynnän vuoksi. Ilmeisesti jossain päin maailmaa tällaisille koruille löytyy siis halukkaita käyttäjiä.

ii-fake.com
ii-fake.com