Elisabetta Gregoraci kohtasi bikineissä Joulupukin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulapomo Flavio Briatoren italialainen mallivaimo Elisabetta Gregoraci tekee parhaillaan kotiäitiyden lisäksi uraa myös mallina. Paparazzikuvissa runsaasti poseeranneelle tummalle kaunottarelle povataan pitkää ja menestyksekästä malliuraa.

Parhaillaan Elisabetta Gregoraci lomailee perheineen Kenian Malindissa, jossa kaikkialla vieraillut Joulupukki ehti niin ikään käväistä joulun aikaan. Elisabetta bongasi Joulupukin tällä kertaa poikkeuksellisesti uimarannalla, ja pinkoi halaamaan pukkia bikinit yllään.

34-vuotias Elisabetta Gregoraci ja 64-vuotias Flavio Briatore tekivät häidensä jälkeen peräti neljän kuukauden häämatkan reissaten ympäri maailmaa. Tuolloin Elisabetta poseerasi lukuisia kertoja paparazzien tähtäimissä. Sittemmin sama teema on tosin jatkunut.