Mustasukkaisuus lähti käsistä – nainen uhkasi tappaa bikinimallin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äärimmäisen mustasukkaiset henkilöt ovat tunteidensa vankeja, ja he tekevät kaikkensa, jotta heidän kumppaninsa ei kokisi minkäänlaisia tunteita muiden ihmisten kanssa. Heille saattaa riittää riidanaiheeksi jo se, että aviopuoliso katsoo pitkään vieraan henkilön perään.

Mustasukkaisuus kielii yleensä henkilön omasta turvattomuuden tunteesta ja huonosta itsetunnosta. Sveitsiläinen 51-vuotias vaimo on kuitenkin tehnyt pohjanoteerauksen mustasukkaisella käyttäytymisellään. Hän suorastaan menetti järkensä, kun aviomies alkoi ostaa säännöllisesti pikkutuhmia naisten kuvia sisältäneitä Blick-lehtiä.

Lehdessä esiintyi usein Jil-niminen neitokainen. Hän poseerasi kuvissa hyvin niukoissa alusvaatteissa. Vaimo otti parikymppisen alusvaatemallin silmätikukseen ja lähetteli hänelle uhkauskirjeitä kahden vuoden ajan. Malli ilmoitti kirjeistä poliisille, kun yhdessä niistä uhattiin hänen tappamista, mikäli hän esiintyisi vielä kerran toplessina lehden sivulla.

Poliisi jäljitti nopeasti kirjeet sveitsiläiseen vaimoon, joka kohdisti vihansa Jiliin vain siksi, että aviomies oli kerran äänestänyt nuorta naista Girl of the Year -kilpailussa. Vaimo sai tuntuvat sakot, jotka hän voi korvata myös 120 päivän vankilatuomiolla. Uhkauskirjeitä oli lähetetty myös lehden päätoimittajille, koska sivuilla oli näkynyt vaimon mielestä liikaa paljaita rintoja, Daily Mail uutisoi.