Teinityttö yritti leipoa lumiukon – uunista tulikin Jabba The Hut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun alla monissa perheissä leivottiin teeman mukaisesti herkullisia leivonnaisia, kuten pullia, kakkuja ja erityisesti piparkakkuja. Viimeksi mainituissa käytetään valmiita muotteja, joten tulos on melko hyvin arvattavissa etukäteen. Hieman haastavammissa leivonnaisissa tilane on toinen.

Imgur
Imgur

Eräs teinityttö yritti leipoa joulun alla koko uunipellin kokoista lumiukkoa. Suunnitelma näytti toimivan hyvin siihen saakka kunnes lumiukko siirtyi uuniin paistettavaksi. Kuvan perusteella lumiukko oli helposti tunnistettavissa ja yksityiskohtaisesti viimeistelty. Uunista tuli kuitenkin ulos jotain aivan muuta kuin lumiukko, sillä kuumuus oli muuttanut lumiukon Star Warsin Jabba The Hutiksi.

Imgur
Imgur