Elämää kannibaalikultissa: Juovat ihmisen pääkalloista ja nukkuvat ruumiiden päällä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kannibalismia on olemassa edelleen eri puolillaa maailmaa. Nyt uutisoinnin kohteeksi on päätynyt Aghori-kannibaalien ryhmä, joka asuu Ganges-joen varrella Pohjois-Intiassa. Kyseiset henkilöt tunnetaan häkellyttävistä tavoistaan.

He muun muassa juovat vettä ihmisen pääkalloista, hierovat kehoonsa tuhkattujen ruumiiden tuhkaa ja nukkuvat kuolleiden päällä. Ruoaksi Aghorit syövät Ganges-jokeen heitettyjen ruumiiden lihaa. Kaiken ihmeeksi monet ihmiset tuntevat vetoa kulttia kohtaan. Katso kuvat tästä.

Irlantilainen valokuvaaja Darragh Mason vietti aikaa selibaattia harjoittavan ryhmän kanssa. Hänelle selvisi, että Aghorit uskovat voiman löytyvän kuolleista ruumiista, ja harjoittavat siksi outoa elämäntapaansa. Daily Mirror -lehden mukaan myös länsimaalaisia on liittynyt mukaan kulttiin. Amerikkalaismiehen kerrottiin olleen mukana intialaisten kammoksumassa ryhmässä jonkin aikaa.