Uusi unelmapari: Sean Penn ja Charlize Theron kihloihin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijäkuuluisuus Sean Penn on kosinut tyttöystäväänsä näyttelijätär Charlize Theronia marraskuussa. Pariskunnan lähipiirin mukaan tähtösten yhteisellä Pariisin lomalla oli syvempi tarkoitus ja Penn halusi viedä suhteen seuraavalle tasolle.

Romanttiselta lomalta palattuaan pari paljasti kihlautumisensa vain lähipiirille ja päätti pitää matalaa profiilia median suhteen. Us Weekly -lehti sai kuitenkin vihiä pariskunnan kihlautumisesta tähtiparin lähipiiriltä.

Paljastuksen jälkeen paparazzit ovat kuumeisesti piirittäneet Penniä ja Theronia siinä toivossa, että heidän kihlasormuksensa saataisiin ikuistettua kuvien muodossa. Ainakaan toistaiseksi lehdet eivät ole onnistuneet bongaamaan kummankaan kädestä kihlasormusta.

Lähipiiri on kertonut Us Weekly-lehdelle, että pari on tarkoituksellisesti piilotellut kihlautumistaan, sillä haluavat pitää asian yksityisenä. Kummallakaan heistä ei ole tarvetta prameilla median edessä kimaltavia sormuksia väläytellen.