Vuohi maistoi pähkinävoita – euforinen tulos videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pähkinävoista nauttiva vuohi Stephie oli saapunut eläintenhoitajien luo kyläilemään joulupäivänä. Manning Farm Animal Sanctuary -kotieläinsafarilla asusteleva vuohi oli hoitajille tuttu näky.

YouTube
YouTube

Joulun kunniaksi hoitajat päättivät antaa Stephielle tämän suosikkiherkkua, nimittäin pähkinävoita. Yksi hoitajista kuvasi videolle, kun Stephie lipoi lusikasta pähkinävoita innoissaan, eikä herkuttelulle meinannut tulla loppua.

Hölmistyneen näköinen vuohi nautti pähkinävoista täysin rinnoin. Herkuttelun jälkeen Stephie alkoi vaikuttaa uniselta. Hoitajat naureskelivat, että pian Stephie vaipunee ruokakoomaan tyytyväisenä.

Vuohen ruokalepoa kesti yhden tunnin ajan. Sen jälkeen Stephie löntysti jälleen hoitajiensa keittiöön nuuhkimaan herkkujen perään. Hoitajat heltyvät antamaan vuohelle palan paahtoleipää, mutta tällä kertaa vuohi ei saanut pähkinävoita. Ehkä seuraavalla vierailulla vuohella käy parempi tuuri.