True Detective -kaunotar seksikkäänä videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alexandra Daddario on amerikkalainen näyttelijätär, joka on nähty muun muassa elokuvissa Percy Jackson: Hirviöidenmeri ja Texas Chainsaw 3D. Hänen läpimurtonsa tapahtui kuitenkin tänä vuonna HBO:n True Detective -sarjassa.

alexandradaddario01012015

28-vuotias näyttelijätär nousi suuren yleisön tietoisuuteen erityisesti True Detective -sarjassa nähdyn seksikohtauksen vuoksi. Nyt Alexandra Daddario onkin päätynyt GQ-lehden Year of Hotness, eli kuumuuden vuosi -numeroon. Lehden tuoreella videolla näyttelijätär poseeraa rohkeissa ja urheilullisissa merkeissä.

HBO:n hittisarjan lisäksi Alexanda Daddario on esiintynyt televisiossa muun muassa Elämää Philadelphiassa, Kolme miestä ja tyttö ja Samaa sukua -sarjoissa. Näyttelijättären silmiinpistävä ulkonäkö selittynee hänen unkarilaisilla, italialaisilla ja irlantilaisilla sukujuurillaan.