Chihuahua auttoi lastenhoidossa – kätevä pieni apuri

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nerokas koiranomistaja on opettanut pienelle Corky chihuahualleen kätevän taidon. Koira nimittäin käy kiikuttamassa vauvan keinutuolia käskystä. Perheenäiti on lisännyt nettiin hauskan videon, jossa vauva nauttii chihuahuan innostuneesta tavasta keinuttaa tuolia.

YouTube
YouTube

Tärkeästä tehtävästä aktivoitunut Corky noudattaa saamaansa käskyä innolla ja ansaitsee herkkunsa tuudittamalla lapsen tuolia. Kun koiran taidot vielä kehittyvät pidemmälle, voi äiti keskittyä muihin askareisiin, kun Corky keinuttaa pienokaista uneen sen kiikkuvassa tuolissa.

Pienen lapsen äiti on keksinyt hauskan ratkaisun sille, että koirakin voi osallistua lapsen hoitamiseen. Video osoittaa, että tässä perhessä kaikki osallistuvat askareisiin, jopa pieni chihuahua Corky.