Mitä ihmettä?! Hamsterit asioivat sushiravintolassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienoismallien rakentamiseen hurahtanut Twitter-käyttäjä on ottanut lystikkäitä kuvia pienoismalleistaan, joissa ihmisten virkaa hoitavat hamsterit. Uusin pienoismalli on sushiravintola, joka on rakennettu tarkkoja yksityiskohtia noudattaen. Kokit ja asiakkaat ovat hamstereita.

Facebook
Facebook

Hamsterit sopivat ravintolaan täydellisesti, sillä kaikki ravintolan tavarat ovat mitoitettu pienten söpöläisten kokoa vastaaviksi. Hauskoissa kuvissa hamsterit hoitavat ravintolan askareita ja istuvat susheista notkuvissa pöydissä aivan kuten ihmiset omassa maailmassaan.

Sushiravintola ei ole ainut paikka, jossa hamsterit ovat asioineet, sillä hamstereista löytyy kuvia, joissa ne vierailevat muissakin pienoismallimaailmoissa. Suuressa osaa kuvista hamsterit tekevät ihmismäisiä arkiaskareita, kuten surffaavat tietokoneella ja lukevat lehteä tai ajavat autolla. Söpöt kuvat saavat hymyn huulille.