Nemoa etsimässä saa odotetun jatko-osan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suosittu animaatioelokuva Nemoa etsimässä on saamassa jatko-osan. Disneyn ja Pixarin edustajat ovat vihdoin vahvistaneet jatko-osan olevan tekeillä ja ensimmäiset paljastukset elokuvan juonesta ovat tulleet julki.

Elokuvan jatko-osan nimi on Dorya etsimässä. Elokuvan ensimmäisestä osasta tutuksi tullut sininen kala Dory saa tietää, että hän on alunperin syntynyt kalifornialaisessa merielämän tutkimuskeskuksessa. Dorylle selviää, että ollessaan vielä pieni kala, hänet on päästetty keskusesta takaisin luontoon. Niinpä Dory päättää etsiä vanhempansa ja palaa takaisin kalifornialaiseen tutkimuskeskukseen.

Elokuvan ensimmäisessä osassa Nemon isäkala Marlin etsi poikaansa ja jatko-osassa Dory etsii vanhempiaan. Doryn ääninäyttelijänä kuullaan jälleen Ellen DeGeneres ja Doryn vanhempia tulevat esittämään Diane Keaton ja Eugene Levy.

Suosittujen animaatiokalojen uusi seikkailu tulee olemaan vähintäänkin yhtä jännittävä kuin Oscar-palkittu Nemoa Etsimässä. Jatko-osaa työstetään ensi vuoden ajan ja elokuva saapuu teattereihin vuonna 2016.