Jake Gyllenhaal rakastui vastanäyttelijäänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uskomattomalla muodonmuutoksellaan häkähdyttänyt näyttelijä Jake Gyllenhaal on löytänyt uuden rakkauden. Huhujen mukaan mies on rakastunut vastanäyttelijäänsä Ruth Wilsoniin. Pari tapasi Constellations-näytelmän harjoituksissa ja he ovat olleet tiivisti yhdessä siitä lähtien.

Nyrkkeilymestarista kertovan Southpaw-elokuvan kuvausten päätyttyä mies kiinnitettiin Broadway-näytelmään joka poiki romanssin kahden päänäyttelijän välille. Ei ole yllättävää, että päärooleihin on valittu henkilöt, joilla on mahdollisimman hyvä kemia keskenään, sillä näytelmä kertoo rakkaudesta.

Constellations-näytelmän harjoituksissa parin välinen kemia roihahti tosielämän romanssiksi. Gyllenhaal ja Wilson ovat viettäneet aikaa harjoitusten ja kuvausten ulkopuolella. Äskettäin pariskunta pongattiin hempeilemässä New Yorkin kaduilla. Vaikuttaisi, että rakkaudesta kertova näytelmä on saattanut myös kaksi päänäyttelijäänsä yhteen. Tai sitten kyseessä on vain näytelmän nerokas markkinointikikka.