Traktorin myynti-ilmoitus sai hieraisemaan silmiä – vain katto näkyi jään alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin ilmoituspalveluissa julkaistaan aika ajoin hyvinkin poikkeuksellisia ilmoituksia, joissa kaupataan esimerkiksi kulkupelejä hervottomilla tarinoilla tai erikoisilla kuvilla. Eiliseen iltaan saakka Nettikone-sivustolla myytiin poikkeuksellisella tavalla traktoria.

Nettikone
Nettikone

Nettikoneessa oli nimittäin myynnissä Massey Ferguson Multipower 165 -traktori, jonka olinpaikka sijaitsi ilmoituksen mukaan Iisalmessa. Ilmoituksen kuvasta työkoneen sijainti selvisi kuitenkin vielä tarkemmin, sillä kuvassa oli lähes kokonaan heikkoihin jäihin pudonnut traktori. Tai tarkemmin sanottuna jäistä pilkotti ainoastaan traktorin katto. Ilmoitus poistettiin verkosta viime yönä puolen yön maissa, joten kyseessä oli mahdollisesti pelkkä vitsi.