Lääkärit ymmällään: Mies ajoi 100 kilometriä sairaalaan puukko päässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brasilialaisen miehen selvitymistarina on päätynyt otsikoihin ympäri maailman. Mies nimittäin ajoi lähimpään sairaalaan moottoripyörällään puukon törröttäessä päästään. Juhlimassa ollut mies oli joutunut tappeluun ja saanut lopulta puukosta.

Haavoittunut mies oli lähtenyt ajamaan sairaalaan, joka sijaitsi kahden tunnin ajomatkan päässä. Juacela Nunesiksi tunnistautunut mies onnistui pääsemään sairaalaan asti ja on toipunut koettelemuksestaan. Lääkäreiden julkaisemat ultraäänikuvat ovat rajua katsottavaa. Miehen kallosta törröttää nimittäin kuvissa 30 senttinen puukko. Nunesilla oli puukonviiltoja myös muualla kehossaan.

Metro -lehden mukaan lääkärit eivät ole osanneet selittää, kuinka mies on pysynyt tajuissaan vammoistaan huolimatta, saatikaan ajanut kaksi tuntia moottoripyörällä sairaalaan. Nunesin vaimo on pitänyt miehensä selvitymistä ihmeenä. Sairaalan mukaan mies toipuu vammoistaan ja pääsee pian takaisin kotiinsa.