Pikkutytön muovailuvahateos K18: ”Delfiini ja renkaat”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muovailuvahalla leikkinyt tyttö oli tehnyt vahasta mielenkiintoisen taideteoksen. Perheenäiti oli kuvannut tyttärensä taiteilua videolle ja huomannut, että tytön valmistama muovailuvahateos muistutti erehdyttävästi anatomista kehonosaa.

Videolla äiti kysyi tyttäreltään mitä hänen tekemänsä taideteos esitti. Tytär vastasi määrätietoisesti, että se on pyörillä kulkeva delfiini. Perheenäidillä on ollut varmasti videota kuvatessaan naurussa pidättelemistä. Teoksesta kertoi Metro-lehti.

Äiti toteaa hillitysti tyttärelleen, että hän on tehnyt hienon delfiinin. Tytär hymähtelee äitinsä vieressä viattomasti ymmärtämättä, että äiti näkee muovailuvahateoksessa jotain muuta kuin pyörillä kulkevan delfiinin. Vartuttuaan aikuiseksi tytär saa varmasti hyvät naurut äitinsä kuvaamasta muovailuvahavideosta.