Suomalaistähden tyttären koskettava kirjoitus leviää verkossa: ”Selviydyin tuosta kaikesta paskasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

23-vuotias Viivi Katarine on viime päivinä noussut Suomen puhutuimmaksi bloggariksi, kun hänen Blogbook-blogisivustolle masennuksesta kirjoittamansa blogikirjoitus on levinnyt laajalle ja koskettanut kymmeniätuhansia ihmisiä.

Thaiboxingia ja kuntosalilla käymistä harrastava Viivi on muusikko-kirjailija Tumppi Varosen tytär ja kirjoittaa koskettavasti vakavasta masennuksestaan, johon hän sairastui teini-ikäisenä. Hänen isänsä lauloi tuolloin erään teini-ikäisenä itsemurhan tehneen tytön tarinasta ja kertoi Viiville laulavansa kappalen todellisuudessa hänelle.

– Sairastuin masennukseen 14-vuotiaana, kun jouduin raiskauksen uhriksi. Tämän jälkeen aloin käyttämään päihteitä, karkailin kotoa, kokeilin rajojani. Salasin raiskausta vuoden omilta vanhemmiltani, sekä ystäviltäni. Asia tuli ilmi, kun yritin itsemurhaa 15-vuotiaana, Viivi kirjoittaa.

Synkkä tarina saa lopulta monien vaiheiden jälkeen kuitenkin onnellisemman käänteen.

– Voin sanoa, että itken onnenkyyneleitä samalla kun kirjoitan tätä. Oon taistelija, ole Sinäkin. Mä selviydyin tuosta kaikesta paskasta. Tää teksti on niin v*tun aitoa, että tätä aidommaksi mikään ei enää voisi mennä.

Lue koko kirjoitus tästä.