Heidi Montag silikoneineen kuumavesialtaaseen – aviomies lumihankeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Heidi Montag on pysytellyt viime vuosina poissa julkisuudesta. Realitytähtenä alunperin tunnetuksi tullut Heidi pilasi aikoinaan vartalonsa lukemattomille kauneusleikkauksilla, joihin hän oli menettää myös henkensä. Sen jälkeen hän vetäytyi julkisuudesta vuosiksi.

Nyt Heidi on tehnyt paluun julkisuuteen, kun hän lomailee miehensä Spencer Prattin kanssa Aspenissa. Palstamillejä janoava pariskunta järjesti paparazzeille kulissiksi pulahduksen luksuskohteen kuumavesialtaaseen, mutta samalla aviomies joutui esittämään kovista hyppäämällä pariksi sekunniksi lumihankeen. Esityksen kruunasi kuohuviinilasilliset kuumavesialtaassa.

Heidi Montagille tehtiin aikoinaan samalla kertaa peräti kymmenen eri operaatiota, ja hän oli menehtyä leikkauksessa. Taannoin paljastui, että parin realitysarjan tuottaja oli määrännyt Spencerin jättämään Heidin alttarille ja pakenemaan paikalta. Siihen pari ei kuitenkaan suostunut. Montagin mukaan tuo tilanne oli lopun merkkejä The Hills -sarjassa. Pariskunta nähtiin sittemmin Britannian Big Brother -ohjelmassa, jossa he ajautuivat heti riitoihin muiden talossa asuvien julkkisten kanssa.