Pariskuntien uusi trendi leviää – kihlajaiskuvat veden alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Naimisiin meneminen on useimmile pariskunnille tietenkin se yhteisen elämän tärkein päivä. Monet kuitenkin tahtovat tehdä jo kosimistilanteestaan sekä kihlajaisistaan ikimuistoisia. Maailmalta kantautuukin toistuvasti uusia esimerkkejä mitä erikoisemmista kihlajaisseremonioista ja kosimistavoista.

Merry Christmas from our little family to yours!May your day be full of love, laughter and endless joy @romikw@oliviag_torres

Kuva, jonka Victoria M. Phillips (@victoriamargaux_) julkaisi

Tällä hetkellä kovinta huutoa kihloihin menevien pariskuntien keskuudessa ovat perinteisestä poikkeavat kihlakuvat. Refinery 29 -sivuston mukaan lukuisat rakastavaiset haluavatkin otattaa kihlakuvansa nykyään veden alla. Ammattilaiset hääkuvaajat ovat lähteneet trendiin mukaan, ja yhä useammat heistä tarjoavat myös vedenalaisten kuvien ottamisen mahdollisuutta.

Vedenalaisista hääkuvia voi ihastella sosiaalisessa mediassa, sillä monet pariskunnat lisäävät omat otoksensa tietenkin Instagramiin. Parhaimmat esimerkit paljastavat, miksi niin monet ihmiset ovat lähteneet trendiin mukaan – upeimmillaan vedenalaisissa otoksissa on taianomaista tunnelmaa.

#Underwater #engagement with @kathowland and @brothabeige #underwaterphoto #underwaterengagement #marryatheta

Kuva, jonka Ashley Petersen (@ashleypetersen) julkaisi

#Underwater #underwaterEngagement #engagement #LosAngeles # California #Summer #hot

Kuva, jonka Chi Chan Photography (@chichanphotography) julkaisi