Leonardo DiCaprio pokasi kuuman bikinimallin – kuumat poseeraukset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Leonardo DiCaprio täytti hiljattain 40 vuotta. Miehen syntymäpäiville oli kutsuttu valtava määrä supertähtiä ja huippumalleja. Juhlien tunnelman kuvailtiin olevan kuin suoraan miehen elokuvista The Wolf of Wall Street ja The Great Gatsby.

Leonardo poistui synttäribileistään jatkoille 20 mallikaunottaren kanssa. Vielä ei ole tiedossa oliko mukana myös Eliza Joenck, jonka kanssa DiCaprion kerrotaan nyt seurustelevan. 32-vuotias Joenck nähtiin suutelemassa supertähteä jo kolme kuukautta ennen näyttelijän eroa Toni Garrnista, joten suhde ei ole tullut lähipiirille yllätyksenä.

Leonardo DiCaprio paljasti taannoin CBS-kanavan ohjelmassa, mitä ominaisuuksia hän etsii unelmiensa naisesta. Hän paljasti syttyvänsä naisessa nöyryydestä, huumorintajusta ja siitä, että neitokainen ei ole liian mieltynyt suhdedraamaan. Leonardo DiCaprio nimitettiin taannoin YK:n rauhanlähettilääksi järjestön pääsihteeri Ban Ki-moonin toimesta.

#job #DeusNoComando

Kuva, jonka Eliza Joenck (@elizajoenck) julkaisi

…de mamãe-noel !! Ho Ho Ho #XmasColor

Kuva, jonka Eliza Joenck (@elizajoenck) julkaisi

Deixa Deus ser Deus, no final vc vai entender tudo !! Mais amor por favor !! Hasta la vista meu Rio de Janeiro

Kuva, jonka Eliza Joenck (@elizajoenck) julkaisi

@mimarlingerie

Kuva, jonka Eliza Joenck (@elizajoenck) julkaisi