15 ohjetta parempaan elämään: ”Rahalla on hyvin vähän merkitystä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa viime aikoina kirjoituksillaan usein puhuttanut yrittäjä-kirjailija Henri Heikkinen on nyt julkaissut 15 ohjettaan parempaan elämään Blogbook-sivuston blogissaan. Osuva lista on saanut suuren suosion ja se leviää parhaillaan nopeasti verkossa. Heikkinen käsittelee elämänohjeitaan maanläheisesti ja selkeästi.

– Eräs ystäväni kerran hahmotteli mielessään onnellisuuden teoriaa, jonka mukaan ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun hänellä on jokin tavoite, joka tuntuu lähestyvän. Vastaavasti epäonnen tunne tulee silloin, kun tavoitteet loittonevat, tai ne on kaikki saavutettu, Heikkinen kirjoittaa blogissaan.

– Vielä muutamia vuosia sitten haaveilin kovasti rikastumisesta. Ajattelin, että rahalla saisi jotain sellaista onnea ja arvostusta, jota muuten ei saisi. Luksuksesta nautittuani, rahan ympärillä pyöriessäni ja seurattuani rikastumisia läheltä, olen tullut siihen tulokseen, että rahalla on hyvin vähän merkitystä elämässä.

Lue kaikki elämänohjeet tästä.

Heikkinen kertoo kirjoittaneensa ohjeensa blogiinsa julkisesti, koska toivoo, ettei muiden tarvitse oppia samoja asioita kantapään kautta. Hän toteaa, ettei kaikkia ohjeita voi jokaisen kohdalla toteuttaa, mutta yrittäminen on pääasia.