Lapset antavat tärkeän opetuksen: ”Naisia ei lyödä!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastustavia kampanjoita on nähty viimeaikoina uutisotsikoissa, mutta nyt on tehty ehkä suloisin video aiheeseen liittyen. Videolla nuoret 6-11-vuotiailta pojilta kysytään mitä he haluavat tehdä aikuisena ja minkä vuoksi.

YouTube
YouTube

Näiden kysymysten jälkeen pojille esitellään tyttö, Martina. Poikia pyydetään silittämään tyttöä ja kertomaan, mistä asioista he pitävät Martinassa. Yllättäen haastattelijana toimiva mies käskee poikia lyömään Martinaa. Pojat ovat todella vastahakoisia ja hämmentyneitä, että aikuinen käskee heitä lyömään tyttöä.

Kukaan pojista ei halua tehdä sitä, minkä jälkeen mies kysyy heiltä miksi he eivät lyöneet. Pojat vastaavat todella suloisesti ja kertovat, että he eivät voi lyödä tyttöä, koska he ovat miehiä. Yksi pojista sanoo, että Jeesus ei haluaisi meidän lyövän toisiamme. Tämän jälkeen poikia pyydetään suutelemaan Martinaa ja siihen innokas kuusivuotias Alessandro vastaa kysymällä, että saako tyttöä suudella poskelle vai huulille.