Transformers-kaunotar bikineissä – vilautteli Flash-tatuointejaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina ja näyttelijänä tunnettu Rosie Huntington -Whiteley on jakanut faniensa iloksi kuuman bikinikuvan sosiaalisessa mediassa. Neitokainen poseeraa pirteän värisissä bikineissä esitellen upeaa vartaloaan ja hohtavia Flash-tatuointejaan.

@flashtattoos

Ein von Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) gepostetes Foto am

Vaikka seuraavaa kesää joudutaan odottelemaan Euroopassa vielä muutama kuukausi, on tulevan kesän trendit selvästi edustettuna tähden viehättävässä kuvassa. Huntington-Whiteleyn julkaisema kesäinen otos on kuin lämmin tuulahdus talvipakkasten keskelle.

Rosie on selvästi halunnut kuvallaan esitellä myös päivettyneellä ihollaan olevia tatuointeja. Viime keväänä markkinoille putkahdelleet Flash Tattoo -tatuoinnit ovat varmasti ensi kesänä vielä suurempi hitti, kuin ne olivat vuosi sitten. Viime keväänä tatuointeja oli saatavilla vain rajoitetuista paikoista, mutta ensi keväänä tarjonta varmasti kasvaa.

Flash tatuointi on helppokäyttöinen asuste, joka kiinnitetään ihoon vedellä. Väliaikaisesti iholla pysyvät metallinhohtoiset tatuoinnit ovat kuin koruja ja ne tekevät auringossa ruskettuneesta ihosta entistä hehkuvamman näköisen. Kun helteet taas yllättävät, ovat Flash tatuoinnit oiva tapa korvata perinteiset korut, sillä niistä ei jää ihoon rusketusrajoja.