Poliisi ajoi töihin Ferrarilla – pidätettiin lahjuksista epäiltynä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittiläinen poliisi on pidätetty osallisena rikolliseen toimintaan. Epäilykset miehen viran väärinkäytöstä heräsivät, kun mies ajoi tuliterällä Ferrarilla töihin. Poliisi oli pitkään leveillyt omaisuudellaan ja lopulta todisteet riittivät poliisin pidättämiseen.

Oikeudenkäynnissä mies on todettu syylliseksi huumerikoksiin, rahanpesuun ja prostituutioringin pyörittämiseen. Näillä näkymin poliisi tulee saamaan vähintään seitsemän vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen.

Todisteet miestä vastaan ovat olleet kiistattomat. Miehen on epäilty olleen osallisena myös muissa rikollisissa operaatioissa, mutta näytön puutteen vuoksi ei ole voitu nostaa syytettä. West Midlandin tutkinnanjohtaja Martin Brennan on kertonut tiedotusvälineille, että miehen ahneus koitui hänen kohtalokseen.

Metro-lehden mukaan rahoilla, matkoilla ja autoilla leveily oli herättänyt muiden viranomaisten huomion ja asiaa oli alettu tutkia. Loppujen lopuksi todisteet miestä vastaan saatiin kerättyä helposti kasaan, sillä mies oli ollut suhteellisen huolimaton jälkiensä peittelyssä. Mikäli mies olisi jättänyt Ferrareilla ajelut vapaa-ajalleen, ei hän ehkä olisi nyt lukemassa tiilenpäitä.