Jennifer Aniston pelkää sukeltamista – oli hukkua lapsena

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Jennifer Aniston on paljastanut syyn sille, miksi hän pelkää kuollakseen sukeltamista. Kaunotar on taidokas uimari, mutta hän ei koskaan sukella pinnan alle niin, että hänen vartalonsa olisi kokonaan veden alla. Syynä pelkoon on lapsuuden trauma.

Daily Mail -lehden mukaan Aniston oli muutaman vuoden ikäisenä melkein hukkunut kotinsa uima-altaaseen. Pienokainen oli ajanut uima-allasta ympäri kolmipyörällään ja vahingossa ohjannut pyöränsä suoraan altaaseen. Paniikissa ollut pieni tyttö ei ymmärtänyt päästää irti pyörästään ja hän vajosi altaan pohjalle.

Anistonin veli hyppäsi altaaseen auttamaan siskoaan ja onnistui saamaan tytön takaisin veden pinnalle. Jenniferille on kokemuksesta jäänyt pysyviä traumoja, ja hän joutuu pakokauhun valtaan joutuessaan veden alle. Näyttelijätär kertoi, että hänelle tuotti suuria vaikeuksia suoriutua uuden Cake-elokuvansa kohtauksesta, jossa hänen roolihahmonsa ui altaassa.

Kohtaus jouduttiin kuvaamaan 30 kertaa, ennen kuin se onnistui. Aniston kertoi, että kohtauksen tekeminen oli henkisesti erittäin rankka kokemus, mutta oman pelkonsa voittamisen toivossa hän pakotti itsensä suoriutumaan tehtävästä.

Lopulta kohtaus saatiin kuvattua ja näyttelijätär oli sen onnistumisesta iloinen ja huojentunut. Jennifer kertoi, että pelko ei ole kokonaan poistunut, mutta se on lieventynyt elokuvan kohtauksen ansiosta. Uimakohtauksen tekeminen oli tähden mukaan terapeuttinen kokemus.