Typeryyden huippu! Uskoisitko että tämä mies narahti huumeista?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridalainen mies saattaa harkita seuraavan kerran, mitä hän pukee ylleen. Poliisi nappasi hänet kiinni ostoskeskuksessa hänen paitansa printin vuoksi. 50-vuotias John Balmer pidätettiin Hudsonin Kmart-tavaratalossa Floridassa.

Mies oli kiinnittänyt poliisin huomion, koska hänellä oli ollut yllään paita, jossa luki teksti: ”Who needs drugs? No, seriously, I have drugs”. Poliisit olivat lähestyneet miestä. Kun Balmer oli huomannut heidät, hän oli nopeasti sujauttanut pienen pussukan viereisen kaverin käteen.

NBC News uutisoi, että Balmerin hallusta oli löydetty kannabista ja amfetamiinia. Hän oli varmasti ajatellut, että sulkee itsensä epäilyttävän näköisistä ihmisistä pois vitsikkäällä paidallaan, mutta toisin kävi.