Hervoton kokeilu: Frendien koko tuotantokausi samanaikaisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-sarjan amerikkalaiset fanit saivat taannoin ilouutisia, sillä sarjan kaikki tuotantokaudet lisättiin Yhdysvaltain Netflix-suoratoistopalveluun. Suomen Netflixissä sarja oli tosin nähtävissä kokonaisuudessaan jo paria kuukautta Yhdysvaltoja aikaisemmin.

YouTube
YouTube

Mikäli Frendit-sarjan uusintakatselu jakso kerrallaan kuulostaa kuitenkin liian aikaa vievältä puuhalta tai amatöörien toiminnalta, voi sarjan jaksoja katsoa myös kätevästi useampi kerrallaan.

Youtube-käyttäjä Benjamin Roberts on nimittäin luonut videon, jossa kaikki sarjan ensimmäisen tuotantokauden jaksoista pyörivät yhtä aikaa. Lopputuloksena nähtävä We Used To Be Friends muistuttaa lähinnä 23 minuuttia kestävää pahaa huumetrippiä.