.

Hervoton kokeilu: Frendien koko tuotantokausi samanaikaisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-sarjan amerikkalaiset fanit saivat taannoin ilouutisia, sillä sarjan kaikki tuotantokaudet lisättiin Yhdysvaltain Netflix-suoratoistopalveluun. Suomen Netflixissä sarja oli tosin nähtävissä kokonaisuudessaan jo paria kuukautta Yhdysvaltoja aikaisemmin.

YouTube
YouTube

Mikäli Frendit-sarjan uusintakatselu jakso kerrallaan kuulostaa kuitenkin liian aikaa vievältä puuhalta tai amatöörien toiminnalta, voi sarjan jaksoja katsoa myös kätevästi useampi kerrallaan.

Youtube-käyttäjä Benjamin Roberts on nimittäin luonut videon, jossa kaikki sarjan ensimmäisen tuotantokauden jaksoista pyörivät yhtä aikaa. Lopputuloksena nähtävä We Used To Be Friends muistuttaa lähinnä 23 minuuttia kestävää pahaa huumetrippiä.

Uusimmat

.