Elefantti pakeni aitauksesta – harrastamaan seksiä ihastuksensa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanha sanonta Himot ne ovat hiirelläkin voidaan nyt muuttaa todistetusti muotoon Himot ne ovat elefanteillakin. Intiassa eräs eläinpuiston elefanttiuros on nimittäin paennut aitauksestaan harrastaakseen seksiä ihastuksensa, elefanttinaaras Heeran kanssa.

Chandka Elephant Sanctuary -eläinpuistossa asuva elefantti ei enää kyennyt vastustamaan luonnollisia halujaan, vaan päätti päästä tyydyttämään tarpeitaan keinolla millä hyvänsä. Niinpä se keksi keinon murtautua aitauksestaan ja päästä Heera-nimisen ihastuksensa luokse.

Elefantit olivat nähneet toisiaan aiemmin pienen matkan päästä, ja se oli ilmeisesti riittänyt rakkauden leimahtamiseen. Lopulta uroksen päästessä naaraan luokse ryhtyivät ne välittömästi lisääntymispuuhiin, The Dodo uutisoi. Eläintarhan henkilökunta yritti saada urosta poistumaan, mutta huonolla menestyksellä. Hässäkän vuoksi eläinpuisto jouduttiin sulkemaan muutamaksi tunniksi.

Aitaukseensa paluun jälkeen uros on edelleen silmäillyt Heeraa kiinnostuneesti.