Kilpikonna ei pysty kävelemään – apu löytyi LEGO-pyörätuolista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Blade on pieni kilpikonna, joka kärsii aineenvaihduntaan ja luustoon liittyvästä sairaudesta. Sairaus tekee kilpikonnasta liian heikon kannattelemaan selässään olevaa omaa kuortaan. Onneksi eläinparan ongelmaan on löytynyt kekseliäs ratkaisu.

YouTube
YouTube

Kaikki alkoi, kun Bladen omistava Iris Pleste huomasi kilpikonnansa olevan aikaisempaa vähemmän aktiivinen ja huonokuntoisen oloinen. Nainen vei konnan paikalliselle eläinlääkärille, Carsten Plischkelle, joka kertoi naiselle huonot uutiset. Cnet-sivuston mukaan Plischke kuitenkin keksi poikansa Lego-rakennelmien inspiroimana keinon, jolla Blade voisi säilyttää liikuntakykynsä.

Ratkaisu on lähes naurettavan yksinkertainen, sillä eläinlääkäri teki kilpikonnalle sitä kannattelevat pyörät Legoista. Keksintö toimii siis pyörätuolin tapaan, sillä Blade voi ottaa jaloillaan vauhtia ja antaa pyörien kuljettaa sitä. Youtube-videon perusteella eläin tuntuu tottuneen uudistuksiinsa varsin hyvin.