Maailman surullisin chihuahua – koirasta Instagram-tähti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erikoisen näköisistä lemmikeistä on muodostunut viime vuosina monia kansainvälisiä tähtiä, ja esimerkiksi poikkeuksellisen surullisen näköinen Grumpy Cat on tienannut omistajalleen jo yli 100 miljoonaa dollaria rahaa oheistuotteina, esiintymisinä, mainossopimuksina ja elokuvana.

I'm not fat. I'm big boned. Literally.

Kuva, jonka Bug (@sadchihuahua) julkaisi

Nyt samoilla apajille yrittää maailman surullisin chihuahua, eli Sadchihuahua, joka on nyt saanut jonkin verran huomiota sosiaalisessa mediassa. Instagramissa koiralla on vasta noin 9.000 seuraajaa, mutta lemmikkiä pidetään tulevaisuuden potentiaalisena lemmikkitähtenä. Tässä muutamia Sadchihuahuan poseerauksia.

I just don't believe you that putting on a silly hat will get me more minions….. I mean followers.

Kuva, jonka Bug (@sadchihuahua) julkaisi

Pretending that none of you people exist. Seriously. Stop existing. #alliwantforxmasisnotyou

Video, jonka Bug (@sadchihuahua) julkaisi

I was just trying to take my pre-bedtime nap. Why did you have to wake me? #naplife

Kuva, jonka Bug (@sadchihuahua) julkaisi