Pamela Anderson huippunäyttävä myös arkiasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä, malli ja televisiopersoona Pamela Anderson oli 1990-luvulla superjulkkis erityisesti Baywatch-roolinsa myötä. Playboyn alastonkuvat ovat jo historiaa, ja viime aikoina Pamelan on kerrottu suunnittelevan uraa poliitikkona.

Eilen Pamela Anderson kuvattiin suuntaamassa illalliselle julkkisten suosimaan Mr Chow -ravintolaan. Tällä kertaa julkkiskaunotar ei ollut pukeutunut iltapukuun tai muutenkaan kovin säväyttävään asuun, mutta hän kuitenkin osoitti, että arkinen asukin näyttää hyvältä.

Pamela Anderson tunnetaan parhaiten Baywatch-sarjasta ja urastaan Playboy-mallina. Tähti on sittemmin luopunut tavaramerkistään, vaaleista kutreistaan, ja leikannut kampauksensa lyhyeksi. Pamela Anderson on ollut aiemmin naimisissa rokkari Tommy Leen, muusikko Kid Rockin ja tuottaja Rick Solomonin kanssa. Neidon kaikissa suhteissa on on-off-henkeä, eli eroja ja yhteenpalaamisia tapahtui niiden aikana useaan otteeseen.