Uskomaton epäonni lasten hankkimisessa – perhetragediasta tekeillä elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen perheenäiti on perustanut Kickstarter-keräyksen saadakseen rahoitusta elämäänsä pohjautuvalle elokuvalle. Rebecca Rian haluaa tehdä kuolleelle lapselleen omistetun elokuvan, jossa käsitellään perheen suurta epäonnea lapsen hankinnassa.

YouTube
YouTube

Viiden vuoden aikana Rianin elämä on kokenut suuria vastoinkäymisiä. Vuonna 2008 nainen sai tietää olevansa raskaana. Rebeccan raskausonnea kesti kuusi kuukautta, kun yllättäen synnyttäminen käynnistyi. Rianille selvisi, että lapsi oli syntynyt kuolleena. Menehtynyt lapsi sai nimekseen Jacob.

Pariskunta ei luopunut perheehaaveistaan, vaan jatkoivat yrittämistä. Viiden vuoden aikana Rebecca sai yhdeksän keskenmenoa. Kaiken koettelemuksen jälkeen vuonna 2011 Rian synnytti terveen tyttövauvan, joka sai nimekseen Ayva. Pariskunta ei ole voinut unohtaa pienen poikansa kohtaloa. Rian haluaakin nyt tehdä elokuvan hänen muistolleen ja kokee tarjoavansa samalla apua muille, jotka ovat käyneet saman tragedian läpi omassa elämässään.

Rebecca Rian on saanut elokuvaprojektinsa tukijoiksi Hollywoodin vaikutusvaltaisimmat näyttelijät ja muusikot. Muun muassa Jennifer Aniston, Al Pacino, Simon Cowell, Ed Sheeran ja Olivia Wilde ovat olleet tukijoiden joukossa. Rianin projekti vaikuttaa lupaavalta ja mikäli periksiantamaton nainen on saanut rahoituksen kasaan määräaikaan mennessä, tarkoittaa se vihreää valoa elokuvan tekemiselle.