Suklaa sniffataan nyt nenään: ”Menee suoraan aivoihin”

Ruoka · Stara.fi

Jokainen on nähnyt varsinkin elokuvissa ja televisiosarjoissa kohtauksia, joissa ihmiset käyttävät huumeita sniffaamalla valkoista jauhetta nenäänsä. Pian vastaavat toimenpiteet voivat siirtyä ravintoloiden vessoista ruokapöytiin, jos kanadalaisen ravintolan tempaus yleistyy.

Vancouverissa sijaitseva ravintola on nimittäin ryhtynyt tarjoamaan asiakkailleen mahdollisuutta sniffata annos suklaata suoraan nenään osana jälkiruokaa. Yksi sniffaus maksaa noin pari euroa, ja hieman isomman annoksen saa 10 eurolla. Sniffauslaitteen ja suklaajauhetta voi ostaa myös mukaan noin 90 eurolla.

Commercial Drive Licorice Parlour -ravintolan suklaajauheessa on mukana myös minttua. Idea ja laite ovat alunperin Dominique Personnen käsialaa, sillä hän päätti tehdä huumesniffausta muistuttavan laitteen suklaalle antaakseen sen syntymäpäivälahjaksi rokkari Ronnie Woodille. Mies itse esittelee laitteensa oheisella videolla.