Näitkö jo 10 viillon taiturin? Näin taitava oli hänen isänsä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Käsityöläistaidot ovat jääneet harmittavan vähälle huomiolle digitaalisuuden myötä, ja päivä päivältä harvempi osaa tehdä omilla käsillään oikeasti jotain kaunista ja käyttökelpoista. Kerroimme eilen käsityöläisestä, joka loihti puunpalasta pihdit kymmenellä veitsentarkalla viillolla. Katso hittivideo tästä linkistä.

YouTube
YouTube

Kyseinen herra on David Warther, joka on maailmankuulun veistäjä Ernest ”Mooney” Wartherin poika. Poikkeuksellinen käsityöläistaito kulki siis suvussa, joten nyt on paikallaan katsoa miten maailma sai yhden legendaarisimmista veistäjistään. Ernest Wartherin kunniaksi Yhdysvalloista löytyy myös hänen elämäntyötään esittelevä museo.

Videolla nähdään miten Ernest Wartherin pojanpoika tekee suvun kuuluisat pihdit hetkessä museon kävijöiden edessä.