Jättipeppujen taisto: Amber Rose haastoi Kim Kardashianin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja mediapersoona Amber Rose julkaisi taannoin Instagramissa twerkkausvideon, jossa hän twerkkaa ystävänsä kanssa lattialla. Vaikka video sisälsi kaikessa yksinkertaisuudessaan vain muutaman sekunnin twerkkaussession, miespuoliset fanit villiintyivät videosta.

Splash
Splash

Eilen Amber kuvattiin osallistumassa Golden Globe -palkintogaalan jatkobileisiin The Beverly Hilton -hotellissa. Tyköistuvaan iltapukuun sonnustautuneen julkkiskaunottaren takamus nousi asussa pääosaan ja haastoi jopa Kim Kardashianin maailmankuulun jättipepun.

Amber Rose on aina ollut ylpeä muodoistaan, eikä hän ole koskaan ujostellut esitellä vartaloaan julkisesti. Neitokaisen fanit ovat varmasti ilahtuneita Rosen viimeaikaisista videoista ja kuvista, sillä taannoin Rose vietti pitkään hiljaiseloa julkisuudesta.

Splash
Splash
Splash
Splash