Mikä jättipovi! Kim Kardashianin muodot kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian nähtiin taannoin alastomana Love Magazine -lehden sivuilla. Sittemmin mitään intiimejä ruumiinosia ei ole enää ollut paljastettavissa, joten Kim voisi keskittyä pukeutumaan hieman peittävämmin. Niin ei ole kuitenkaan käynyt.

Splash
Splash

Eilen Kim kuvattiin poistumassa New Yorkissa John F. Kennedyn lentokentällä. Hänen asunsa oli odottamattoman näyttävä, sillä julkkiskaunotar oli nostanut muhkeat muotonsa kuin tarjottimelle.

Viime kuukausina Hollywoodissa on huhuttu, että Kim odottaisi Kanye Westin kanssa toista lasta, mutta pariskunta on kiistänyt huhut. Kardashianin perheessä on tapahtunut samaan aikaan paljon, kun perhe on vuoroin kasvanut ja vuoroin pienentynyt suhdesotkujen melskeissä.

Splash
Splash
Splash
Splash