Nainen kuuli olevansa raskaana – synnytti tunnin päästä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katherine Kropas oli herännyt viiltävään selkäkipuun. Hänellä piti olla aivan tavallinen työpäivä edessä, mutta hän joutuikin sairaalaan ja sai siellä yllättäen kuulla olevansa raskaana. Jo tunnin kuluttua raskausuutisista Kropas synnytti esikoistyttärensä.

23-vuotias Kropas kertoi USA Today -lehdelle heränneensä sellaiseen kipuun kuin hänen selkäänsä olisi puukotettu. Hänet kiidätettiin sairaalaan, jossa verikokeista kävi ilmi, että Kropas olisi ollut viidennellä viikolla raskaana.

Nainen yllättyi uutisesta, minkä jälkeen hänet vietiin tutkimuksiin. Tutkimuksissa lääkäri kuitenkin huomasi, että naisen kohdunsuu onkin jo yhdeksän senttimetriä auki ja hänen synnytyksensä on käynnistymässä. Laskelmat olivat siis menneet pahasti metsään.

Kropas synnytti terveen tyttären ja kertoo, että on todella yllättynyt ja onnellinen. Kropas ja hänen 40-vuotias miesystävänsä eivät kiiruhda vielä naimisiin, mutta pariskunta on kertonut, että häät ovat suunnitteilla.