BASE-hypyn seuraus: Tampereen Torni-hotellin terassi uudistettiin

Matkailu · Stara.fi

Tampereelle avattiin taannoin uusi hotelli, Sokos Hotel Torni, joka on Suomen korkein hotelli ja korkein asuttu rakennus. Torni-hotellin kattobaari sijaitsee 88 metrin korkeudessa. Taannoin korkeus veti puoleensa BASE-hyppääjän, joka kiipesi seinän yli ja hyppäsi alas.

YouTube
YouTube

BASE-hyppy onnistui hyvin, mutta hotelli päätti sulkea koko kattoterassinsa. Nyt terassi on jälleen avattu turvarakennelmien päivittämisen jälkeen.

Ylimmän kerroksen Moro Sky Bar -ravintolan kattoterassin turvatoimiin tehtiin joulukuussa muutoksia siten, että kattoterassia ympäröivää lasiseinää ei enää pääse ylittämään. Terassin seinät olivat entuudestaan täysin umpinaiset ja ikkunat turvalasia, ja seinien korkeus estää kenenkään putoamisen terassilta vahingossa.

– Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus on toiminnassamme avainasemassa, ja tehtävänämme on varmistaa tilojemme ja toimintamme turvallisuus kaikissa olosuhteissa. Olemme iloisia, että suuren suosion saanut kattoterassi on saatu jälleen avattua, ja asiakkaat pääsevät nauttimaan tästä ainutlaatuisesta tilasta, sanoo hotellin liiketoiminnasta vastaavan Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Tapio Satta.

Video BASE-hypystä julkaistiin StuntFreaksTeamin YouTube-kanavalla. Siinä nähtiin miten hyppääjä tuli hissistä valmiina pudotukseen, ja käveli suoraan ulos ja seinän viereen. Siellä mies kiipesi seinää pitkin ylös ja hyppäsi sieltä alas. Laskuvarjo ehti aueta juuri ja juuri ajoissa, ja hyppääjä onnistuu laskeutumaan hotellin seinää ja liikennemerkkejä hipoen.

tornitampere13102014

Torni hotelli