12-vuotiaan video ihmetyttää – huijaus vai todiste Bigfootista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen televisiopersoona Bill ”Hirviömetsästäjä” Brock on matkustanut Mainen osavaltioon haastattelemaan 12-vuotiasta silminnäkijää, joka oli tavannut metsissä Bigfootin. Paikalliset asukkaat ovat vakuuttuneita, että mystinen isojalka vaeltelee lähialueilla.

YouTube
YouTube

Bigfootin etsimiselle omistautunut Brock on tutkinut aihetta tarkkaan ja dokumentoinut useita todisteita ja silminnäkijöiden havaintoja myyttisestä olennosta. Miehen tekemistä tutkimuksista on kuvattu Monsters Underground -televisiosarja, joka on omistettu hänen projektilleen.

Asukkaat kertoivat, että he ovat usein kuulleet selkäpiitä karmivia huutoja metsästä. Alueelta löytyi myös useita suuria jalanjälkiä. Brockin tärkeimmäksi todisteeksi muodostui 12-vuotiaan silminnäkijän kuvaama video, jossa metsässä kävelee suuri musta hahmo. Bill ei aikaillut materiaalin tutkimisessa, vaan laati tarkan uudelleen dramatisoinnin, jossa hän vertasi kävelevää ihmistä Bigfootiin.

Todisteet vakuuttivat Brockin ja hän ilmoitti videon olevan todiste mystisen olennon olemassaolosta. Monet ovat epäilleet, että video on vain paikallisten nuorten tekemä pila ja että alueella vaeltelevaa Bigfootia ei ole olemassa. Väitteet eivät ole lannistaneet Brockia vaan hän aikoo jatkaa todisteiden etsimistä niin kauan, että kukaan ei voi kiistää, etteikö isojalkaa olisi olemassa.