Bussi kaahasi moottoritiellä ilman kuskia – kuski tanssi käytävällä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turkissa Istanbulissa on kuvattu hämmentävä video, jossa bussikuski jättää ajotehtävänsä tanssiakseen bussinsa käytävällä. Kauhistuttavamman tilanteesta teki se, että bussi kaasutti moottoritiellä 115 kilometrin tuntivauhtia, kun mies poistui ratista.

YouTube
YouTube

Bussikuskin räikeä teko johti siihen, että mies sai potkut työstään. Matkustaja oli kuvannut kuskin tanssiesityksen videolle ja julkaissut sen netissä. Kun miestä kuulusteltiin asiasta, kertoi hän, että kyseessä oli hänen lempikappaleensa ja että moottoritiellä oli sen verran vähän liikennettä, että hän koki tanssimisen olevan turvallista.

Daily Mail -lehden mukaan mies on rekisterin mukaan rikkonut räikeästi liikennesääntöjä ja -turvallisuutta jopa 32 kertaa. Tällä kertaa kuski sai 60 euron sakon ja linja-autokortti on kuivumassa seuraavat kaksi vuotta. Onneksi miehen tyrmistyttävä teko ei aiheuttanut onnettomuutta ja kuski saatiin vaarallisesta harrastuksestaan kiinni ennen kuin mitään vakavampaa pääsi tapahtumaan.