Daniel Craigia ei ollut tunnistaa Bond-kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisin James Bond -elokuva Skyfall oli maailmanlaajuinen hitti, joka elokuva keräsi myös runsain määrin positiivisia arvosteluja. Seuraava 007-seikkailu on parhaillaan jo työn alla, ja äskettäin elokuvan nimi on paljastettiin. Elokuva on nimeltään Spectre.

Seuraavan agenttiseikkailun kuvaukset parhaillaan käynnissä Itävallassa, jossa paparazzit ovat ahkerasti bongailleet kuvauspaikan tapahtumia ja tähtien liikkeitä kaupungilla. Nyt päätähti Daniel Craig on ikuistettu viettäessään kuvausryhmän kanssa vapaa-aikaa kaupungilla. Bond-tähti oli pukeutunut rennosti ja pannut päähänsä pipon ja silmälasit, joten häntä ei ollut ensin tunnistaa muiden joukosta.

Spectre-elokuvassa uusina niminä mukana ovat Lucia Sciarraa esittävä Monica Bellucci, Sherlock-sarjasta tuttu Andrew Scott sekä jo aikaisemmin huhutut Christoph Waltz, Lea Seydoux ja David Bautista. Tuttuina kasvoina Spectre -elokuvaan palaavat Q:ta esittävä Ben Whishaw, Moneypenniä näyttelevä Naomie Harris, M:n roolin Judi Denchiltä perinyt Ralph Fiennes ja tietenkin Daniel Craig. Spectre saa ensi-iltansa Iso-Britanniassa 6. marraskuuta 2015.