Jessica Chastain yllätti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Jessica Chastain tuli aikoinaan tunnetuksi suurelle yleisölle roolistaan Terrence Malickin ohjaamassa The Tree of Life -elokuvassa, jossa kaunotar näytteli Brad Pittin vaimoa. Sittemmin hänet on yhdistetty julkisuudessa Marilyn Monroen rooliin.

Nyt kurvikas punapää on poseerannut näyttävästi Golden Globe -gaalaillan jatkobileissä. Warner Brosin ja InStylen yhteisillä jatkoilla hän asteli punaiselle matolle poikkeuksellisen näyttävällä etumuksella varustetussa asussa.

Amerikkalainen Jessica Chastain on näyttelijätär, jonka ura alkoi vuonna 2004. Hänet on nähty urallaan jo useissa elokuvissa, ja uran käännekohta oli upea rooli Piiat-elokuvassa. Siitä hän sai useita palkintoja ja Oscar-ehdokkuuden. Elokuvakriitikot nimesivät hänet Vuoden 2011 tulokkaaksi. Jessican uskotaan nousevan kansainväliseksi supertähdeksi, mutta vielä läpimurto on antanut odottaa itseään.